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1.Imagen marcada / sin marcar LANDI, L.; GÓMEZ, D.; BRACCINI, C.; PEREYRA, V.; SMITH, S.; MARVALDI, A. Morphological and Molecular Identification of the Invasive Xylosandrus crassiusculus (Coleoptera: Curculionidae: Scolytinae) and Its South American Range Extending Into Argentina and Uruguay (Research) Annals of the Entomological Society of America, 2017, v.110 (3), p. 344-349. Article history: Received: 26 October 2016; Accepted: 04 January 2017; Published: 08 March 2017
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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2.Imagen marcada / sin marcar WEAVER, R.W.; ANGLE, S.; BOTTOMLEY, P.; BEZDICEK, D.; SMITH, S.; TABATABAI, A.; WOLLUM, A.; MICKESON, S.H.; BIGHAM, J.M. (Ed.). Methods of soil analysis. Part 2, microbiological and biochemical properties. 2a. Madison, Wisconsin (USA): Soil Science Society of America, 1994. 1121 p. Parte 2
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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3.Imagen marcada / sin marcar Weaver, R.W.; Angle, S.; Bottomley, P.; Bezdicek, D.; Smith, S.; Tabatabai, A.; Wollum, A.; Mickelson, S.H.; Bigham, J.M. (eds.) Methods of soil analysis Wiscousin (USA): SSSA, 1994. v. Book Series (SSSA) La biblioteca LB posee : v2 Microbiological and biochemical properties
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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4.Imagen marcada / sin marcar MCGEE, P.A.; SMITH, S.E.; SMITH, F.A. Plant - microbe interface: structure and function. Melbourne (Australia): CSIRO, 1989. 160 p. Bibliografía al final de los capítulos.
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó.
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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  21/02/2014
Actualizado :  31/08/2017
Tipo de producción científica :  Abstracts/Resúmenes
Autor :  SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.; SAÑUDO, C.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; MONTOSSI, F.
Afiliación :  ROBERTO SAN JULIAN SANCHEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  Sensorial evaluation of lamb meat produced under different production systems of Uruguay. [Abstract].
Fecha de publicación :  2005
Fuente / Imprenta :  In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 51., 2005, Baltimore, Maryland, USA. Book of Abstracts, 2005.
Páginas :  p. 17
Idioma :  Inglés
Palabras claves :  LAMB; LAMB MEAT QUALITY; PRODUCTION SYSTEM; SENSORIAL EVALUATION.
Thesagro :  URUGUAY.
Asunto categoría :  F01 Cultivo
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO28099 - 1PXIPC - PP636 CONb 2005EN 7091
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